Egyéb

Szíves segítségeteket kérem!

Egy sajnálatos eset történt velem tegnap délelőtt 11 óra környékén, amiben én voltam a vétkes.

A tatabányai Decathlon parkolójából tolattam ki, amikor egy dudaszóra lettem figyelmes. A mellettem lévő fekete autóban egy hölgy, mintha valamit mondott volna, de nem értettem tisztán és abban sem voltam biztos, hogy nekem célozza a mondandóját. Mivel 3 gyerkőccel voltam és az autómban éppen káosz hangulat uralkodott (Zsanka keservesen sírt, mert nem akart gyerekülésben ülni. Ami egyébként nem szokott számára probléma lenni. De mikor, ha nem most!? Zsadány épp 2 oltás után volt, amitől amúgy is érzékeny pillanatomban voltam.)így e köré fonódott minden figyelmem.
Hazajöttünk… Itthon vettem észre, hogy az autóm jobb lámpája alatt lehúztam a festéket. Elkeserített az a felismerés, hogy valószínüleg a mellettem lévő kocsit húztam meg és ezért dudált rám a hölgy. Baromira rosszul éreztem magam, tele lettem lelkiismeretfurdalással.
Mindezek után felhívtam a Tatabányai Rendőrkapitányságot és jelentettem az ügyet. Kérték, hogy mindezt írjam le e-mailen, ha jelentkezik a sofőr akkor tudom rendezni a kárt amit okoztam. Mást nem tudok csinálni. Természetesen ezt megtettem.
Őszintén szólva nem éreztem ettől magam túl jól. Sőt! Ezért gondoltam arra, hogy leírom itt a történetet és a segítségeteket kérem, hogy osszátok meg ezt az írást bármely közösségi oldalon! Reményeim szerint eljut ez a bejegyzés a károsult félhez és fel fogja velem venni a kapcsolatot.
Nagyon szeretném rendezni az autójában keletkezett kárt. Borzasztóan sajnálom ami történt!

Köszönöm a segítségeteket!

1 Comment

  1. Devecseri Viki

    Kriszti!
    Tudom ki volt, írtam is neki. Remélem megtaláljátok egymást.
    Mindenkinek lehet szar napja! 😘

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.